ÉTLAP

ablak

ELŐÉTELEINK

HORTOBÁGYI HÚSOS DERELYE 990.-

BBQ CSIRKESALÁTA 1100.-

LEVESEK

FRANCIA HAGYMALEVES CIPÓBAN 690.-

LEGÉNYFOGÓ LEVES 720.-

TEJFÖLÖS VADMALAC LEVES 750.-

TANYASI TYÚKHÚSLEVES 750.-

ERDEI GYÜMÖLCSLEVES HIDEGEN MENTÁS CITROMOS SEMIFREDDO-VAL 700.-

LEVESEINKET CIPÓBAN IS KÉRHETI 160.-

ÉTELEINK

KÁRPÁTI BORZASKA VEGYES KÖRET 1950.-
(fokhagymás sertésszelet párizsiasan, tejföllel és reszelt sajttal)

ZSIVÁNYOK KEDVENCE BORÍTOTT BURGONYÁVAL 2100.-
(fokhagymás sertéstarja karikára vágott hagymás burgonyával, sült császárszalonnával)

SERTÉSCSÜLÖK FELVIDÉKI MÓDRA 2200.-
(hagymás, kolbászos, zöldborsós, sonkás raguval pirított burgonya)

HIZLALT HAGYMÁS ROSTÉLYOS VASTAG HASÁBBURGONYA 2600.-
(roston hátszínropogós hagymakarikákkal borítva)

ERDÉLYI FATÁNYÉROS, SÜLT BURGONYÁVAL ÉS IDEI SALÁTAKÖRÍTÉSSEL 2200.-
(roston sült bélszín, pulykamell, sertésszelet, sült debreceni)

WESTERN TORONY 2400.-
( roston szűz, erdei gombás babragu, házi tócsni feltornyozva, fokhagymás tejföllel locsolva)

ÓRIÁS CORDON BLEU, FÓLIÁS BURGONYÁVAL 2200.-

FENSÉGES KIRÁLYI KARD, FÓLIÁS BURGONYÁVAL, JOGHURTOS KEVERT SALÁTÁVAL 2650.-

CSIRKEMELLFILÉ SAJTKÖNTÖSBEN, FRISS SALÁTÁVAL, ZÖLDFŰSZERES JOGHURT ÖNTETTEL 2100.-

VASLAPON SÜLT CSIRKECOMBFILÉ, HÉJAS STEAK BURGONYÁVAL, GÖRÖG SALÁTÁVAL 2100.-

TÁLAINK

WESTERN TÁL 2 SZEMÉLY RÉSZÉRE 4800.-
(sajttal töltött csirkemell rántva, pulykamell párizsiasan, vaslapon sült csirkecomb, szezámmagos csirkemell, sertésszűz nyárson, rántott gomba, rizi-bizi, hasábburgonya)

RETRO TÁL 4 SZEMÉLY RÉSZÉRE 9400.-
(rántott sertésszelet, cigánypecsenye, magyaróvári sertésborda, saslik nyárs, rántott csirkemáj, borított burgonya, párolt rizs, vajas zöldköret)

CSALÁDI TÁL 7200.-
(rántott sajt, tengeri halfilé rántva, párizsi csirkemell, gordon blue, párizsi gomba, saslik nyárs, rizi-bizi, hasábburgonya)

KÖRETEK

  • HASÁBBURGONYA 390.-
  • HÁZI HÉJAS STEAK BURGONYA 430.-
  • HERCEGNŐ BURGONYA 430.-
  • BURGONYA KROKETT 390.-
  • BURGONYAPÜRÉ 390.-
  • BORÍTOTT BURGONYA 450.-
  • (karikára vágott burgonya, pirított hagymában forgatva)

  • JÁZMIN RIZS 350.-
  • RIZI – BIZI 350.-

SALÁTÁK

  • PARADICSOMSALÁTA LILAHAGYMÁVAL 550.-
  • TEJFÖLÖS, PAPRIKÁS UBORKASALÁTA 550.-
  • BUGACI KÁPOSZTASALÁTA 450.-
  • CSEMEGE UBORKA 450.-
  • ECETES ALMAPAPRIKA 450.-

CHEF AJÁNLATA

ELŐÉTELEINK:

KACSARILETTE, HÁZI BRIÓS, ZÖLDSÉGEK 1750.-

ZÖLDFŰSZERES GNOCCHI, ILLATOS ERDEI GOMBÁKKAL 1100.-

LEVESEINK:

BOGRÁCSGULYÁS 850.-

SZEZONÁLIS KRÉMLEVES 750.-

FŐÉTELEINK:

ROPOGÓSRA SÜLT KACSACOMB, BURGONYÁSRÉTESSEL ÉS LILAKÁPOSZTA PÜRÉVEL 3200.-

FOKHAGYMÁS PISZTRÁNG VADRIZZSEL, ZSÁLYÁS VAJMÁRTÁSSAL 2700.-

MARHAPÖRKÖLT, BACON-BEN SÜLT TÚRÓSCSUSZÁVAL 2400.-

PULYKA STEAK CITRUSOS JOGHURTBAN ÉRLELT, HÉJAS SÜLT BURGONYÁVAL, BALZSAMÖNTETES SALÁTÁVAL 1900.-

HARCSA ROSTON, BROKKOLIS BURGONYA GRATINNAL, TÁRKONYOS HOLLANDI MÁRTÁSSAL, CUKORBORSÓVAL 2850.-

CSÁSZÁRMORZSA, HÁZI BARACKLEKVÁRRAL 550.-

MILLE FEUILLE, SZEZONÁLIS ÍZEKKEL 750.-

CSOKOLÁDÉ SZUFLÉ, LIME-OS SZEDERMÁRTÁSSAL, VANÍLIA FAGYIVAL 750.-

ÁRAINK FORINTBAN ÉRTENDŐEK ÉS AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK!

A FÉLADAG RENDELÉSE ESETÉN AZ EGÉSZ ADAG ÉTEL ÁRÁNAK A 70%-ÁT SZÁMOLJUK FEL!